Duitse vastgoedfinanciering afsluiten

15/07

Wil je graag een Duitse vastgoedfinanciering afsluiten? Als je voldoet aan de gestelde eisen voor een dergelijke financiering helpen wij je graag. 123vastgoedfinanciering kent de weg, de regels en de juiste partijen in deze markt om een passende vastgoedfinanciering voor jou te arrangeren.

Gunstige voorwaarden

In Nederland zijn er Duitse financiers actief die tegen hele gunstige voorwaarden financieringen verstrekken voor beleggingsvastgoed. Een financiering van een Duitse financier is veel gunstiger dan de financiers uit Nederland. De oorsprong van dit alles ligt in de wijze van de funding van de Duitse financiers. Daar waar Nederlandse banken veel kredieten op eigen balans nemen, werken de Duitse financiers anders. Ze geven pandbrieven uit.

Over pandbrieven

Een pandbrief is een obligatie die door een hypotheekbank is uitgegeven. De door de hypotheekbank verstrekte hypotheken vormen het onderpand van de obligatie. En die hypotheken zijn weer gedekt door hypothecair onderpand; vandaar de naam pandbrief. Door op deze wijze leningen te bundelen in obligaties heeft de financier de leningen uiteindelijk niet op de eigen balans staan. Op die manier kunnen ze veel goedkoper de gelden aantrekken. In de rente zit dan een normale beheer opslag opgenomen met een veel lagere risico opslag.

Duitse verstrekker

123vastgoedfinanciering werkt heel nauw samen met een Duitse verstrekker die een rente aanbiedt vanaf 1,85% bij een lening van 75% van de marktwaarde in verhuurde staat. Een Nederlandse verstrekker hanteert voor dergelijke leningen een rentepercentage van 3,65%! Je bespaart met een Duitse financiering aanzienlijk in de rentelasten ten opzichte van een Nederlandse financier. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet zitten we snel om tafel.

Ben je goed geholpen?

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Wat jammer dat je ontevreden bent!

Schrijf je nu in!