Vacature: intern accountmanager

21/04

Heb jij interesse in vastgoed en de drive om je verder te ontwikkelen op het financieren ervan? Ben je enthousiast, communicatief, analytisch en wil je onderdeel uitmaken van een professioneel en gezellig team op het gebied van vastgoedfinancieringen? Dan is deze functie van intern accountmanager wellicht iets voor jou!

Een omschrijving van je werkzaamheden

Als intern accountmanager vervul je een centrale rol tussen de adviseurs, startende en professionele vastgoedbeleggers en financieringspartners van 123Vastgoedfinanciering. Je bent figuurlijk de spin in het web en vindt het heerlijk om snel te kunnen schakelen tussen verschillende dossiers.

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van dossiers (zowel commercieel als analytisch), invoer van gegevens en bewaking van tijdslijnen van het financieringstraject. Daarnaast heb je de ambitie om je eigen portefeuille met relaties op te bouwen en je eventueel door te ontwikkelen tot adviseur.

Een greep uit de dagelijkse werkzaamheden

  • Klantgesprekken voeren;
  • Uitzetten van taxatieopdrachten;
  • Invoer van gegevens in diverse systemen;
  • Documentenstroom regisseren en bewaken;
  • Bewaken van tijdslijnen;
  • Mail en telefoon afwikkelen.

Wat wij bij 123Vastgoedfinanciering bieden

Wij bieden je een dynamische werkomgeving met vele uitdagende financieringsdossiers en hele leuke klanten en collega’s. We zijn een klein, hecht team met een fijne werksfeer waarin hard gewerkt wordt en veel gelachen.

Solliciteren naar deze functie?

Stuur je brief met een duidelijke motivatie en je CV naar Jan Pieter Makkink via info@123Vastgoedfinanciering.nl. Heb je nog vragen over deze functie? Bel dan naar 085-1301584.

Ben je goed geholpen?

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Wat jammer dat je ontevreden bent!

Schrijf je nu in!