Samenwerking met buitenlandse financiers

29/04

De aankoop van commercieel vastgoed kan in de meeste gevallen niet volledig uit eigen middelen worden betaald. Daarom is er vaak een geldverstrekker nodig om de vastgoedfinanciering van je beoogde vastgoed te realiseren. Daarbij kunnen wij een beroep doen op ons uitgebreide netwerk van nationale én internationale financiers, waar wij uitstekende relaties mee onderhouden.

Veel voordelen

Dit zijn relaties die wij bij 123Vastgoedfinanciering ook graag voor je aanspreken. Onze buitenlandse financiers, bestaande uit bankiers, private beleggers en financiële partners, onderscheiden zich door scherpe tarieven, een flexibele aflossingsvrijheid en condities. In de zeer concurrerende financiële sector werken zij altijd maatwerkgericht.

Maak vrijblijvend kennis

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn en waar je kansen liggen op het gebied van vastgoedfinanciering? En wat onze buitenlandse financiers kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend kennis met 123Vastgoedfinanciering. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste oplossing en partner om je vastgoedfinanciering, met passende condities en tarieven, te regelen.

Ben je goed geholpen?

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Wat jammer dat je ontevreden bent!

Schrijf je nu in!