• 100% veilig
 • 100% discreet
 • Beste voorwaarden

Financiering

Heb je een financiering nodig omdat je wilt gaan beleggen in vastgoed? Of heb je een vastgoedfinanciering die afloopt? 123Vastgoedfinanciering weet met iedere situatie raad. Wij zijn er voor de beginnende belegger die een stap wil maken, de bestaande belegger die vastgoed wil herfinancieren én de bestaande belegger die een pand wil aankopen. Kortom, wij kunnen jou gegarandeerd helpen.

Ieder vastgoed vraagstuk vraagt om een specifieke en persoonlijke aanpak voor het regelen van een juiste vastgoedfinanciering. 123Vastgoedfinanciering kent de weg, de regels en de juiste partijen in deze markt om een passende vastgoedfinanciering voor jou te arrangeren. Een goede onderbouwing van uw aanvraag is dus erg belangrijk. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van bankiers, private beleggers en financiële partners en werken samen met zowel Nederlandse als Duitse financiers.

Onze adviseurs hebben ruime ervaring en zijn gespecialiseerd in hypotheken op commercieel vastgoed, zoals verhuurde woningen, appartementen, winkels, kantoren, bedrijfspanden en projectfinancieringen. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn en waar je kansen liggen op het gebied van vastgoedfinanciering? Maak dan vrijblijvend kennis met 123Vastgoedfinanciering. In drie stappen regelen wij jouw financiering voor vastgoed.

 • 1

  Wij scannen de haalbaarheid
  binnen 1 dag

 • 2

  We benaderen meerdere
  banken voor de beste deal

 • 3

  Wij handelen en begeleiden tot
  en met passeren bij de notaris

Binnen drie stappen de beste vastgoedfinanciering!

Schrijf je nu in!