123vastgoedfinanciering begeleidt STEVS bij aankopen huurpand

02/04

123vastgoedfinanciering heeft STEVS Allround Caravan Service BV in Twello begeleid bij het aankopen van zijn huidige huurpand.

We werden door Ivo Dijkerman van Rodenburg Bedrijfsmakelaars benaderd voor advies bij de aankoop. De huisbank werkte namelijk niet mee waardoor het traject vastliep. Door de financieringsstructuur aan te passen, zijn wij is staat geweest om binnen 4 weken een bindend voorstel te verkrijgen. Daar waar de klant inmiddels ruim zes maanden onderweg was met de huisbank. Ook bedrijfspanden zijn te financieren mits je de weg weet en de expertise beschikt het goed te structureren.

Dit traject gaat bij ons in de “prijzenkast” omdat door onze expertise de deal werd bekrachtigd. Maar het leukste is vooral dat we STEVS Allround Caravan Service BV zo verder hebben geholpen in zijn groei! We feliciteren ze met hun nieuwe bedrijfspand en danken ze voor het vertrouwen. Verder dank aan Pim Oostendorp en Monique Casteel als verkopend makelaar (BMO te Twello) en Joris Staijen (Daniel Huisman Advocaten te Deventer) voor de juridische ondersteuning van de verkoper.

Ben je goed geholpen?

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Wat jammer dat je ontevreden bent!

Schrijf je nu in!