123vastgoedfinanciering ondersteunt vastgoedbeleggers en vastgoedontwikkelaars in het aantrekken van extern kapitaal.

Onze missie
We willen financieringsvraagstukken makkelijker maken.

Hoe we dat doen
123vastgoedfinanciering is een no-nonsense club met specialisten. Specialisten die het leuk vinden om met vastgoed(portefeuilles) en cijfers bezig te zijn. Twee vaardigheden die noodzakelijk zijn om onze klanten goed van dienst te zijn en te blijven adviseren.

Bij 123vastgoedfinanciering staat u centraal. Iedere vastgoedportefeuille, financierings- en vastgoedvraagstuk is uniek. U als klant bent uniek. Dat vergt maatwerk, dat bieden wij en daar staan we voor. In onze bedrijfsfilosofie draait het om u als klant.

  1. uw financieringsvraagstuk
  2. wij bieden vastgoed- en financieel inzicht
  3. samen naar een oplossing

In een kennismakingsgesprek wordt uw vastgoedfinanciering vraagstuk met u besproken. Met deze kennis en de aan ons verstrekte financiële en vastgoedinformatie wordt er door onze vastgoed- en financieringsspecialisten een analyse uitgewerkt. De analyse bestaat een haalbaarheidstoets van uw vastgoedfinanciering en mogelijke oplossingen dan wel verbeteringen in uw vastgoedportefeuille. De analyse wordt met u besproken en samen besluiten we wat de beste oplossing is voor uw vastgoedfinanciering.