Bouw in 2021 aan een aantrekkelijk rendement met vastgoed!

27/01

Investeren in vastgoed geeft een goed rendement. Denk daarbij aan de winst die de toekomstige verkoop van uw vastgoedpand oplevert. Maar dit kan ook door regelmatige huurinkomsten. Hoe dan ook: 2021 is het jaar om aan een aantrekkelijk rendement op jouw vastgoed te bouwen.

Diverse mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met vastgoed. Dit kan door panden te kopen en weer met winst te verkopen. Of je kiest voor het kopen van een beleggingspand en verhuurt deze. Het directe rendement krijg je door de verhuurinkomsten en het indirecte rendement ontvang je door de eventueel later verkoop van het pand.

Vastgoed financieren

Een derde optie is het financieren van vastgoed voor een ander. Hierbij ben je in feite de ‘bank’ voor de woningkoper. Deze persoon leen je geld uit en daarvoor ontvang je een vergoeding in de vorm van een rente. Dit is dan je rendement. Over deze vorm van vastgoedfinanciering geven onze adviseurs graag meer toelichting.

Neem contact op

Als je dit jaar succesvol wilt worden en wilt weten hoe jij jouw vermogen het beste kunt beleggen? Dan is investeren in vastgoed een heel rendabele manier om geld te verdien. 123Vastgoedfinanciering helpt u graag bij het aanvragen van de juiste financiering en het aankopen van een geschikt beleggingspand. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ben je goed geholpen?

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Wat jammer dat je ontevreden bent!

Schrijf je nu in!