• Integere
  financieringspartner

 • 15+ jaar
  ervaring

 • Zowel Nederlandse als Duitse
  financiers

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed is de laatste jaren steeds interessanter geworden. Er zijn steeds meer mensen die minder sparen en er heel bewust voor kiezen om op een verstandige manier te beleggen. Misschien ben je ook wel benieuwd naar de eigen mogelijkheden. Daarom vertelt 123Vastgoedfinanciering je hier graag meer over. Je kan ook gerust eens contact opnemen om kennis te maken met een ervaren financieringsspecialist.

Investeren in vastgoed: hoe werkt dat?

Misschien ben je een ervaren belegger en daarom altijd op zoek naar de beste mogelijkheden om te investeren in vastgoed met de meest gunstige voorwaarden. Laat ons je dan helpen. Wij hebben een groot team van specialisten. Zij weten precies wat er allemaal bij de aanvraag komt kijken en doen ook een haalbaarheidsstudie vooraf. Door deze studie weet je of het haalbaar is om te investeren in vastgoed en of je ook profiteert van het stijgende rendement. Want dat is uiteindelijk natuurlijk waar het om draait. Daarnaast helpt 123Vastgoedfinanciering om je aanvraag bij de juiste partijen in te dienen. Wij hebben een uitgebreid netwerk van geldverstrekkers waardoor er altijd wel een partij is met een passend financierings- en prijsbeleid. Dit maakt het voor zowel beginnende als gevorderde beleggers mogelijk om te investeren in vastgoed. Je kan hierbij denken aan de financiering van een project, maar ook woningen, appartementen en bedrijfspanden.

Regel het in drie stappen!

Als de rente laag is, moet je daarvan profiteren. Overweeg daarom ook eens om te investeren in vastgoed. Wij hebben Duitse financiers met een rente vanaf 2% voor 10 jaar vast. Laat je informeren door 123Vastgoedfinanciering en neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op de website. Wij vertellen je dan graag waar jouw mogelijkheden en kansen liggen en al in drie stappen regelen wij je vastgoedfinanciering. Wij nemen je zorgen uit handen en vergroten de kans van slagen. In maar liefst 90% van de gevallen zijn wij namelijk in staat om de financiering te regelen tegen marktconforme rentes.

 • 1

  Wij scannen de haalbaarheid
  binnen 1 dag

  • We nemen contact met je op
  • We spreken je wensen door
  • We checken de mogelijkheden
  • We vertellen je ons advies
 • 2

  We benaderen meerdere
  financiers voor de beste deal

  • We zoeken de beste financier bij jouw wensen
  • We werken met bekende financiers
  • Ook met Duitse financiers
  • We checken welke financier de beste deal heeft
 • 3

  Wij handelen en begeleiden tot
  en met passeren bij de notaris

  • Met onze kennis regelen we de scherpste deal
  • Geen zorgen voor jou, wij regelen alles
  • Alles volgens jouw wensen
  • Wij ontzorgen je

Binnen drie stappen de beste vastgoedfinanciering!

Wil je weten of jij geschikt bent voor vastgoedfinanciering?

Doe nu de Intake-scan!

Deze beleggers gingen jou voor

Beste Jan Pieter,
Ik kreeg van de notaris bericht dat de hypotheekakte volgende week wordt gepasseerd. Behalve jouw inzet, waren de notaris, de taxateur, de accountant, ja zelfs de fiscalist er bij betrokken.
Ondanks het feit dat we elkaar nooit hebben gezien, maar alles gebaseerd was op een on-line activiteit en een aantal telefonische gesprekken ben ik heel positief over het resultaat maar bovenal ben ik tevreden over de prettige, alerte communicatie van jou en Dries met mij. Dat jullie de afstand Deventer, Amsterdam zelfs via de telefoon kunnen overbruggen zegt heel veel over de service gedachte van jullie kantoor. Ik wil jullie heel erg bedanken voor het betrokken en vriendelijke contact en zal zeker niet nalaten je naam bij anderen te laten vallen.
Wellicht spreken we elkaar weer, maar nogmaals bedankt.

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het betrokken en vriendelijke contact

Een verademing binnen het bank en financieringswezen, 123Vastgoedfinanciering is bekwaam, plezierig en kan snel schakelen. Als vastgoed belegger hebben wij met Jan Pieter een creatieve partner gevonden. Een vast aanspreekpunt met waardevolle vak kennis en een sterk netwerk binnen het bankwezen. Onlangs heeft Jan Pieter ons ook ondersteund bij een privé financiering, met een Duitse partner hebben wij een op maat gemaakte constructie opgetuigd. Jan Pieter dank voor je persoonlijke betrokkenheid, meedenken en snelle feedback. Je transparantie is een verademing in de branche. Tot een volgende…

Een verademing binnen het bank en financieringswezen - Paul Rijken

Ik kwam met Jan Pieter in contact op het moment dat ik met een andere bank al vergevorderd was voor de aankoop van een aantal beleggingspanden, dus in eerste instantie heb ik gezegd: “wacht maar even”. Toen de andere bank op het laatste moment, en tijdens mijn vakantie, besloot toch niet mee te werken, heeft Jan Pieter me echt gered. Razendsnel geschakeld, binnen een paar dagen een eerste conceptakkoord en vervolgens snel een definitieve ‘go’ van een Duitse bank, tegen goede voorwaarden. Vanaf dat moment alles goed geregeld, alles begeleid en prettige contacten. Mijn ervaringen met banken zijn weinig positief als het gaat om ondernemerschap en partnerships, maar Jan Pieter heeft bewezen dat het ook anders kan. En hij is een fijne vent.

Hij schakelde razendsnel en heeft alles goed geregeld - Marco Tramonte

Na een slechte ervaring in de financiële dienstverlening zijn wij bij 123Vastgoedfinanciering terecht gekomen. Hij heeft zich driedubbel voor ons ingezet zodat wij in een zeer korte tijd een goede financiering kregen. Niets dan lof voor zijn professionele manier van optreden en persoonlijke benadering.

Niets dan lof voor zijn professionele manier van optreden en persoonlijke benadering - O. Verweij

Voordat we in contact kwamen met 123Vastgoedfinanciering zijn we geholpen door meerdere financieel dienstverleners. Uiteindelijk hebben we bij die partijen geen oplossing gekregen voor ons vraagstuk, wat ons tevens veel geld heeft gekost. Gelukkig kwamen we net op tijd in contact met 123Vastgoedfinanciering, anders moesten wij ons beleggingspand op last van de bank verkopen. Hij heeft ons perfect geholpen met een passende oplossing waardoor we ons pand hebben kunnen herfinancieren. We zijn erg tevreden over de werkwijze en geboden oplossing. 123Vastgoedfinanciering zullen wij dan ook bij iedereen aanbevelen!

We zijn erg tevreden over de werkwijze en geboden oplossing - John Jaspers

Met onze vastgoed financieringsbehoefte konden wij niet meer terecht bij de bij ons bekende geldverstrekkers. Na online zoeken zijn wij bij 123Vastgoedfinanciering terecht gekomen. Nadat wij de situatie uitgelegd hadden, heeft Jan Pieter Makkink de opties bekeken en een mooie maatwerk oplossing gevonden. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker weer terug.

Maatwerk financiering - K. van der Vreede

Ik ben zelf vrij ervaren met het regelen van financieringen, maar gelukkig weet ik ook dat er anderen zijn met contacten die ik zelf niet kan bereiken. Voor een belangrijke financiering had ik meerdere partijen en intermediairs benaderd maar Jan Pieter Makkink had als enige contacten waardoor er een zeer elegante oplossing kwam. Soepel, ervaren en professioneel, iemand met een duidelijke meerwaarde!

Soepel, ervaren en professioneel - A. Lauer

Als startende vastgoedbelegger zocht ik iemand die de tijd en moeite wilde nemen om mij te begeleiden. Tijdens de intake met Jan Pieter heb ik hem eerlijk verteld dat de eerste transactie(s) waarschijnlijk niet vlekkeloos van mijn kant zullen gaan. Vanaf het eerste gesprek heeft Jan Pieter de tijd genomen om me wegwijs te maken en heeft me bovendien naar een financieel voorstel geleid via onze oosterburen waarvan ik het bestaan überhaupt niet eens wist. Toen ik een verkeerde taxatie aanleverde, heeft Jan Pieter de bank ervan overtuigd dat deze taxatie wel degelijk bruikbaar was, iets wat me honderden euro’s aan hertaxatie bespaard heeft. Zelfs nadat het contract getekend was heeft Jan Pieter me bovendien geholpen met een service verzoek richting de Duitse bank die me een lange autorit bespaard heeft. Kortom ik kan 123Vastgoedfinanciering aanbevelen. Jan Pieter is betrouwbaar, kundig en prettig in de omgang, voor zowel de ervaren belegger als de starter.

De financiering was snel geregeld zonder gedoe - Joost de Kruijff

Na het lezen van deze twee links: http://www.hartvanzuidrotterdam.nl/deelprojecten en https://www.ad.nl/rotterdam/wonen-op-zuid-is-booming-door-huizenprijzen~aab4c831/ plus het feit dat er in zes maanden tijd nog amper nog een redelijk appartement in Rotterdam Zuid onder de ton te koop is, mag toch duidelijk zijn dat over 10 jaar de huizen nabij Zuidplein, het toekomstige tweede hart van Rotterdam, al helemaal niet meer te betalen zullen zijn. Waar grote banken echter nog in het verleden leven en de kansen in Zuid niet zien, dus beleggers zoals ons niet willen financieren, snappen de Duitsers en Jan Pieter wél het eeuwen oude principe van "onroerend goed is altijd goed". Jan Pieter, dank voor je persoonlijke benadering, enthousiasme, geduld en plezierig contact.

Rotterdam Zuid is Booming - Henk en Nicky

Jan Pieter heeft mij begeleid bij de financiering van een beleggingspand. Het was een uitdaging om dit snel rond te krijgen, omdat de verkoper op korte termijn wilde passeren. Jan Pieter heeft dit vlot gerealiseerd en dat ook nog eens tegen gunstige tarieven. Kortom een snel en helder proces met een positieve uitkomst.

Laurens

Voor herfinanciering van een beleggingspand koos ik voor Jan Pieter Makkink en zijn 123Vastgoedfinanciering, omdat hij toegang gaf tot een Duitse bank, en daarmee lagere financieringskosten. Hij begeleidde het traject tot aan ondertekening in Duitsland, loste een onverwachte kink in de kabel soepel op en zorgde voor goede onderlinge communicatie tussen bank, notaris en mijzelf. Ik kan 123Vastgoedfinanciering daarom aanbevelen aan diegenen die op zoek zijn naar goede dienstverlening, en een financieringsconstructie die maatwerk vereist.

Hij begeleidde het traject tot aan ondertekening in Duitsland - Eugene Tuinstra

123Vastgoedfinanciering heeft ons geholpen met het regelen van een vastgoedfinanciering voor de aankoop van een aantal objecten. Door de heldere presentatie van onze financiële positie en de prognose hebben wij zelf meer inzicht gekregen in onze financiële positie en tevens ook de financiële instelling. De vastgoedfinanciering was zo geregeld.

Heldere presentatie van onze financiële positie

123Vastgoedfinanciering heeft duidelijk veel ervaring met financiële instellingen en weten hoe ze een vastgoedfinanciering moeten regelen. 123Vastgoedfinanciering weet waar het wisselgeld zit en weet deze te verzilveren zonder de relatie met de financiële instelling onder druk te zetten. Uiteindelijk zijn we van financiële instelling gewisseld omdat het verschil te groot was geworden. Als klant ben je echt beter af door de vastgoedfinanciering door 123Vastgoedfinanciering te laten regelen. 123Vastgoedfinanciering verzilverd de kortingen die je anders als klant niet krijgt.

123Vastgoedfinanciering heeft duidelijk veel ervaring

We dachten het zelf wel te kunnen echter waren we al twee maanden onderweg zonder enig resultaat bij de financiële instelling. Uiteindelijk werden we door een relatie getipt op 123Vastgoedfinanciering. 123Vastgoedfinanciering heeft een vastgoedfinancieringsmemorandum opgesteld en uiteindelijk ingediend bij een tweetal financiële instellingen. De vastgoedfinanciering was uiteindelijk binnen één maand geregeld.

We dachten het zelf wel te kunnen

Onze huisbank heeft ons onder druk van een heel goed alternatief een fikse korting gegeven. De kosten van 123Vastgoedfinanciering hebben we dik terug verdiend.

De kosten van 123Vastgoedfinanciering hebben we dik terug verdiend

Voor het vastgoedbeheer gebruiken we software waar de vastgoedfinancieringen en de financiële ratio’s niet in kunnen worden gepresenteerd. We misten een goed dashboard om snel inzicht te hebben van onze financiële positie. 123Vastgoedfinanciering heeft voor ons een dashboard gemaakt van onze vastgoedportefeuille en vastgoed financieringen. Eens in het kwartaal nemen we samen met de vastgoed- en financieringsspecialist van 123Vastgoedfinanciering de gehele portefeuille door en wordt het dashboard bijgewerkt.

We misten een goed dashboard om snel inzicht te hebben

Kennisbank

Schrijf je nu in!