Kantoortransformatie naar woningbouw

21/12

De kantoortransformatie naar woningbouw vindt tegenwoordig steeds vaker plaats. Met de komst van ‘Het nieuwe werken’ en de huidige kabinetsmaatregelen rondom het coronavirus is deze trend in gang gezet waarbij steeds meer mensen vanuit huis werken.

Transformatie

Dit betekent ook dat kantoorpanden vaker slechts deels gebruikt worden of leeg komen te staan. En dat biedt weer mogelijkheden in de vastgoedfinancieringsmarkt. Veel van deze kantoorpanden zijn om die reden zeer geschikt om te transformeren tot appartementencomplexen. En dat gebeurt ook al regelmatig. De verwachting is dat deze transformaties de komende jaren veel vaker zullen plaatsvinden.

Financiering

123Vastgoedfinanciering kan deze financieringen uiteraard regelen. Hiermee kan er ook een mooie bijdrage worden geleverd aan het woningtekort in dit land. Heb je dus een financiering nodig voor jouw beleggingsvastgoed? Neem dan contact met ons op! 123Vastgoedfinanciering is de financieringsspecialist voor beleggingsvastgoed met een uitgebreid netwerk van financiers.

Ben je goed geholpen?

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Wat jammer dat je ontevreden bent!

Schrijf je nu in!