Investeren in vastgoed blijft interessant

Taxatierapport beleggingspand 22/09

Heb je geld over? Steeds meer Nederlanders met vermogen beleggen een gedeelte hiervan in vastgoed. Ondanks de wereldwijde coronacrisis blijft deze vorm van investeren een veilige haven. 123vastgoedfinanciering legt graag uit waarom.

Kies voor zekerheid

In onze ogen is vastgoed ook in deze tijd nog een slimme vorm van een investering. Iemand die zijn geld op een bankrekening stort, merkt vanzelf dat het vermogen door de inflatie zal slinken. Ieder jaar wordt het geld op die wijze een paar procent minder waard. Investeren in vastgoed betekent in feite dat je jezelf verzekerd tegen geldontwaarding. Door te investeren in vastgoed kies je voor zekerheid.

Huidige woningmarkt

Daar komt nog bij dat de schaarste op de woningmarkt nog lang niet is opgelost. Door heel het land zijn er nog een tekort van ruim 300.000 woningen. De komende jaren moeten er nog heel wat huizen worden bijgebouwd. Dus het investeren in vastgoed blijft ook in de huidige coronacrisis zeer aantrekkelijk. Wij helpen zowel bestaande als nieuwe beleggers bij deze vorm van financiering.

Neem contact op

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet zitten we snel om tafel. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden en risico’s van het investeren in vastgoed. Indien je nog steeds geïnteresseerd bent, zorgen wij voor een passend vastgoedfinanciering waar jij de komende jaren veel plezier aan gaat beleven.

Ben je goed geholpen?

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Wat jammer dat je ontevreden bent!

Schrijf je nu in!