Het (her)financieren van een beleggingspand

Ben je van plan een nieuw beleggingspand te kopen? Dan wil je misschien wel gebruikmaken van de optie vastgoedfinanciering. Dit is een vorm van een lening met onderpand, waarbij je commercieel vastgoed aankoopt met behulp van een lening. Hierbij kan 123Vastgoedfinanciering je verder bij helpen.

Financieringsaanvraag

Wij zijn er voor de bestaande belegger die vastgoed wil herfinancieren én de bestaande belegger die een pand of meerdere panden wil aankopen. Ieder vastgoed vraagstuk vraagt om een specifieke en persoonlijke aanpak voor het regelen van een juiste vastgoedfinanciering. Onze mensen kennen de weg, de regels en de juiste partijen in deze markt om een passende vastgoedfinanciering voor jou te arrangeren. Een goede onderbouwing van je aanvraag is dus erg belangrijk.

Herfinancieren

Heb je al vastgoed in jouw bezit wat je verhuurt en is dit enige tijd geleden gefinancierd? Dan kun je bij ons jouw financiering opnieuw beoordelen en wellicht laten herfinancieren. Je kunt ook jouw bestaande beleggingsvastgoed inzetten om nieuwe aankopen te financieren. Dit maken wij mogelijk door het bestaande vastgoed met een nieuwe aankoop te combineren. Op deze wijze kun je jouw bestaande vastgoed, met overwaarde, inzetten om de nieuwe aankoop te financieren.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden! We spreken je wensen door, bespreken de mogelijkheden, zoeken de beste (Duitse) financier voor jouw wensen en zorgen uiteindelijk voor de beste en scherpste deal. Wij handelen en begeleiden tot en met het passeren bij de notaris. Zo heb jij er geen zorg over en profiteer je van de beste financiering.

Ben je goed geholpen?

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Wat jammer dat je ontevreden bent!

Schrijf je nu in!