Herfinancieren van vastgoed voor de verhuur

Heeft u al vastgoed in uw bezit wat u verhuurt en is dit enige tijd geleden gefinancierd? Dan is het zeer de moeite waard om uw financiering opnieuw te beoordelen. Waarom? 123Vastgoedfinanciering legt het u graag uit.

Over de financieringsmarkt

De financieringsmarkt is de afgelopen aanzienlijk in beweging gekomen. Er zijn meer aanbieders bijgekomen, de rentetarieven zijn historisch laag en de aflossingscondities verschillen enorm bij de verschillende aanbieders. U kunt op de volgende wijze voordeel behalen door uw bestaande lening te herfinancieren;

1) Besparen op uw financieringslasten; rente en aflossingen

Een herfinanciering kan ertoe leiden dat u aanzienlijk voordeel kunt behalen op uw rentelasten, maar ook uw aflossingsdruk op uw portefeuille. Door de historische lage rente hebben wij al mogelijkheden vanaf een rente van 1,71% voor 5 jaar bij verhuurde woningen op basis van een 30 jarige annuïteit. Vindt u het belangrijker om uw cashflow te verbeteren? Dan is het tegenwoordig ook mogelijk een aflossingsvrije financiering op uw beleggingsvastgoed af te sluiten.

2) Uw vastgoed vrij spelen van hypothecaire zekerheid

Door de prijsstijging van het vastgoed de afgelopen jaren heeft uw portefeuille naar alle waarschijnlijk een stijging doorgemaakt van meer dan 15%. Door de stijging van de marktwaarde van uw portefeuille is het wellicht voor u mogelijk, thans belast vastgoed met een hypothecaire zekerheid voor de bank, vrij te spelen. U gaat uw vastgoedfinanciering “herstructureren” op minder panden dan u nu in hypothecaire zekerheid heeft gegeven voor de financier. Op deze wijze kunt u weer “werkkapitaal” vrij spelen. Want u vastgoed is immers uw werkkapitaal waarover u wilt beschikken wanneer u dat wilt. U wilt daarvoor geen toestemming van de bank nodig hebben om ze te gelde te maken.

3) Uw vastgoed herfinancieren om liquiditeiten vrij te spelen

Wanneer u beleggingsvastgoed heeft met een laag schuld niveau of beleggingsvastgoed vrij van hypotheken/leningen, is het mogelijk om uw vastgoed opnieuw te financieren tot wel 80%. Dit betekent dat het dus mogelijk is om uw vermogen liquide te maken voor nieuwe aankopen of anderszins.

4) Uw vastgoed herfinancieren om uw portefeuille uit te breiden

U kunt uw bestaande beleggingsvastgoed ook inzetten om nieuwe aankopen te financieren. Dit maken wij mogelijk door het bestaande vastgoed met een nieuwe aankoop te combineren. Op deze wijze kunt u uw bestaande vastgoed, met overwaarde, inzetten om de nieuwe aankoop te financieren. Zo is het mogelijk uw portefeuille uit te breiden zonder een cash inbreng van uw zijde. Wij zorgen op deze wijze letterlijk dat uw vermogen voor u gaat werken.

Waarom 123Vastgoedfinanciering?

123Vastgoedfinanciering is gespecialiseerd in het begeleiden van vastgoedbeleggers. Wij weten als geen ander waar het beste het kapitaal te verkrijgen is. Door onze ervaring en kennis zijn wij in staat uw vermogen maximaal te laten renderen. Wilt u meer weten? Neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Ben je goed geholpen?

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Wat jammer dat je ontevreden bent!

Schrijf je nu in!