Begeleiding bij het regelen van een vastgoedfinanciering
Heeft u moeite met of wilt u ontzorgd worden bij het regelen van een vastgoedfinanciering? Onze specialisten begeleiden dagelijks ondernemers en regelen een vastgoedfinanciering van A tot Z.

Het maken en onderhouden van een vastgoed- en financieel dashboard
Mist u het inzicht in de financiële performance van uw vastgoed(portefeuille) en moet u vaak verschillende bronnen raadplegen om een totaal beeld te krijgen. Of heeft u moeite om efficiënt informatie aan te leveren aan kredietinstellingen? Onze vastgoedspecialisten creëren een dashboard waarmee u in één oogopslag een goed beeld heeft van uw vastgoed(portefeuille), de financiële performance en de financieringscondities.

Het in kaart brengen van uw huidige- en toekomstige financiële positie
Heeft u onvoldoende inzicht in uw eigen financiële- en vastgoedpositie en de ontwikkeling hierin? Of zit u momenteel onder bijzonder beheer van een financiële instelling? Onze specialisten brengen uw volledige financiële- en vastgoedpositie in beeld. Er worden aanbevelingen aangedragen om u meer (financiële) handvatten te geven voor de toekomst. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden gedurende een periode. U krijgt beter inzicht in uw positie waardoor u eenvoudiger beslissingen kunt nemen over uw financiële toekomst.

Uw voordelen:

  • Een onafhankelijke- en snelle beoordeling van de haalbaarheid van uw plannen en uw financiële positie
  • Aanzienlijke tijdsbesparing door onze aanpak en voor selectie van financiële instellingen
  • U krijgt de zekerheid van een passende financiering met voorwaarden
  • Begeleiding en advies van vastgoed- en financieringsexperts met uitgebreide expertise.
  • Geen omkijken naar uw vastgoedfinancieringsaanvraag, begeleiding van A tot Z