Hoe financier ik een beleggingspand?

29/03

Banken zijn terughoudend bij het verstrekken van vastgoedfinancieringen. Helaas worden er te vaak onnodig vastgoedfinancieringen afgewezen. Het financieren van je huidige of toekomstige beleggingspand is vaak prima mogelijk als je gebruik maakt van een ervaren financieringsspecialist die dagelijks met vastgoedfinancieringen bezig is. 123Vastgoedfinanciering zorgt er met een goede voorbereiding en een gedegen plan voor dat je aanvraag voor een financiering wordt gehonoreerd.

Zeker op het gebied van verhuurde woningen zijn er weer goede mogelijkheden tot financieren. Wanneer je je oriënteert op de aankoop van een beleggingspand, doe je er goed aan eerst vast te stellen wat de financieringsmogelijkheden zijn en voor welk bedrag je een beleggingspand kunt kopen. Op het moment dat je met ons je financieringsaanvraag reeds hebt voorbereid, weet je waar je aan toe bent en kun je snel toeslaan als de juiste kans zich voordoet.

Maak uw eigen business case

Professionele vastgoedontwikkelaars en particulieren met een vastgoedportefeuille die ze willen verkopen, hebben een afschuw aan voorlichting geven aan particulieren die zich nog aan het oriënteren zijn en hun ‘huiswerk’ niet gedaan hebben. Ze zijn afkerig van het besteden van veel tijd aan mensen die niet precies weten wat ze doen en zullen mogelijk halverwege het proces afhaken omdat ze het niet aandurven of financieel niet voor elkaar krijgen.

Zorg dat je overkomt als professional die z’n eigen businesscase perfect voorbereid heeft of neem een aankoopmakelaar mee om het aankoopproces te begeleiden. Je weet dan tot welk aankoopbedrag je kunt gaan, welke exploitatiekosten je zult hebben en welke huurinkomsten je minimaal moet gaan genereren. Hiermee heb je je ‘businesscase’ voor jezelf voorbereid en kun je bij elk potentieel pand dat voorbij komt snel doorgronden of dat geschikt is en in je plan past.

De beste beleggingspanden

De beste beleggingspanden vind je vaak niet online. Die vind je doordat je via-via getipt wordt, waardoor je in staat bent deze te kopen voordat ze op de markt komen. In de grote steden doen makelaars, vastgoedontwikkelaars en vastgoedbeleggers niets anders dan elkaar de bal toespelen als er een goed pand op de markt komt. De beste beleggingen worden er op die manier door de insiders uitgepikt. Het is belangrijk dat je je verdiept in de lokale markt en de juiste mensen leert kennen.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van bankiers, private beleggers en financiële partners. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste oplossing en partner om jouw vastgoedfinanciering, met passende condities en tarieven, te regelen. Onze adviseurs hebben ruime ervaring en zijn gespecialiseerd in hypotheken op commercieel vastgoed, zoals verhuurde woningen, appartementen, winkels, kantoren, bedrijfspanden, transformaties en projectfinancieringen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Ben je goed geholpen?

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Wat jammer dat je ontevreden bent!

Schrijf je nu in!