Tevreden klant: drie beleggingspanden in Rotterdam gekocht

15/10

Onlangs werd 123Vastgoedfinanciering aangenaam verrast door een zeer tevreden relatieklant. Relatie had drie beleggingspanden gekocht in Rotterdam. Wij hebben de transactie volledig begeleid, van taxatie tot aan de notaris. Relatie is hierin volledig ontzorgd. De financiering is succesvol ondergebracht in Duitsland tegen zeer concurrerende condities. Relatie bedankte ons met een presentje en begeleidende brief. Waarvoor dank!

Direct succesvol

De tevreden relatie laat onder meer weten: “Bedankt voor de inzet. Twee pandjes zijn al verhuurd binnen drie dagen, niet normaal toch? Ik ben zo blij! En om je te bedanken voor deze financiering heb ik een leuk cadeau voor je bedacht.” Zie onderstaande voor de complete brief.

Het succes van het traject is te danken aan de samenwerking met meerdere partners. Om drie aankopen tegelijk te begeleiden is op zich geen uitdaging. Echter deze moesten gelijk getransporteerd worden waardoor alle partijen op één lijn moesten komen. Door goed samen te werken met de aankoopmakelaar, de taxateur en de verhuurmakelaar is het gelukt de drie aankopen op dezelfde dag te transporteren. Het mooiste is natuurlijk dat relatie na overdracht al twee objecten heeft verhuurd. Hieruit blijkt dat een goede samenwerking met een verhuurmakelaar echt loont!

Mooi gebaar

Uiteraard zijn we blij met het traject en de waardering van relatie. Dat is waar we het voor doen!

 

Ben je goed geholpen?

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Wat jammer dat je ontevreden bent!

Schrijf je nu in!