Deze vraag krijgen we regelmatig. In dit artikel probeert 123vastgoedfinanciering uitleg te geven.

Met investeren in vastgoed creëert u meerwaarde op uw vrij belegbaar vermogen. Voor een kleine investeerder is het niet mogelijk om invloed uit te oefenen op de prestatie van een aandeel op de beurs. Als eigenaar van een beleggingspand kunt u er wel voor zorgen dat door uw invloed het rendement gaat verbeteren.

Investeren in vastgoed loont

Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand € 50.000,- in een pensioen- of beleggingsfonds investeert en dat tien jaar later zijn belegging nog hetzelfde is of zelfs gezakt is. Als u daarentegen € 50.000,- in vastgoed investeert dan is het pand met een gemiddelde stijging van 3 á 6 % gegarandeerd meer waard. De waarde van een huis wordt bepaald door de werkuren, grondstoffen, materialen en grond schaarste. Als u tien jaar later meer moet betalen om hetzelfde huis te bouwen, stijgt de waarde van uw pand automatisch. Tegenover aandelen, stijgen bij vastgoed zowel de prijs als de huurinkomsten met de tijd. En dat zelfs tijdens de inflatieperiode.

Vastgoed beschermd tegen inflatie

Dat kan dan niet gezegd worden van aandelen. De vastgoedprijzen gaan alleen tijdelijk, tijdens recessies of hoge werkloosheid en over aanbod naar beneden. Meestal is dit na een periode van hoge stijging. Niet alleen houdt vastgoed zijn prijs, wanneer alles minder snel stijgt, maar ook wanneer de inflatie hoog is, blijft de waarde van uw vastgoed stand houden omdat de kosten voor het bouwen en de grondstoffen ook stijgen. Wanneer de inflatie laag is blijft de waarde van uw vastgoed toch stijgen. Want hoe lager de rente, des te meer mensen kans zien om een pand te kopen.

Investeer in vastgoed

Een beleggings- of huurpand kan u dus helpen om een vermogen op te bouwen. Vastgoedinvesteringen bieden een maandelijks inkomen, is inflatiebestendig, u doet aan kapitaalopbouw en het is een krachtig gereedschap voor een zorgeloos leven. Echter, de aankoop van commercieel vastgoed kan in veel gevallen niet volledig uit eigen middelen worden betaald. Daarom is er vaak een geldverstrekker nodig om de vastgoedfinanciering van uw beoogde vastgoed te realiseren. 123vastgoedfinanciering kent de weg, de regels en de juiste partijen in deze markt om een passende vastgoedfinanciering voor u te arrangeren. Neemt u contact op voor meer informatie.