123vastgoedfinanciering verzorgt kortlopende vastgoedfinancieringen voor de aankoop en verbouwing van vastgoed. Het is namelijk heel aantrekkelijk om een woning te kopen, die verbouwd dient te worden. U heeft dan veel minder concurrentie en dat zal tot uitdrukking komen in de prijs die u betaalt voor de woning.

Verbouwingsmogelijkheden en kosten

Het aankopen van vastgoed wat eerst grondig verbouwd moet worden voor de verhuur of transformatie objecten is ook in de huidige tijd goed te financieren. 123vastgoedfinanciering neemt met u uw verbouwings- en/of transformatie plannen door om zodoende de haalbaarheid hiervan te kunnen beoordelen.

Verbouwingsplannen en transformatie zijn goed te financieren mits het plan goed helder is gedefinieerd. Hoe zijn de investeringen opgebouwd, wat is het beoogde gebruik van het vastgoed en hoeveel bedraagt de verwachte huurstroom? Aspecten die financieel mede worden doorgerekend door onze specialisten om tot een goed doordacht plan komt.

Samenwerking met DCMF

123vastgoedfinanciering biedt haar financieringen niet rechtstreeks aan, maar werkt samen met een selecte groep gespecialiseerde vastgoedfinanciers. In het geval van het verbouwen, transformeren en uitponden van vastgoed werken wij samen met Dutch Commercial Mortgage Finance (DCMF) in Amsterdam. Dit is een kundige Nederlandse hypotheekverstrekker die tijdelijke financieringen verstrekt aan vastgoedbeleggers, -ontwikkelaars en –handelaren van commercieel vastgoed. 123vastgoedfinanciering is intermediair van DCMF.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in korte financieringen, hypotheken of transformaties? Neemt u dan contact op met onze specialisten. Wij zorgen er met een goede voorbereiding en een gedegen plan voor dat uw aanvraag voor een vastgoedfinanciering wordt gehonoreerd. Zo gaat die beoogde vastgoed aankoop niet aan uw neus voorbij. Wij zijn er voor de beginnende belegger die een stap wil gaan maken en de bestaande belegger die vastgoed wil aankopen en/of wil herfinancieren.