Om een bedrijfspand te kunnen financieren, heeft u financiële middelen nodig. Deze middelen worden vaak uit een hypotheek verkregen. Een bedrijfshypotheek is een zakelijke lening die is afgestemd op het kopen of verbouwen van een bedrijfspand. Een bedrijfshypotheek heeft meestal een looptijd van ongeveer 25 jaar. Maar hoe zit het met de rente?

Rente van een bedrijfshypotheek

Het vaststellen van de rente is altijd maatwerk. De bank kijkt daarbij naar uw bedrijf, naar uw branche, de verwachtingen voor de komende jaren en de waarde van het pand. Voor dat laatste is een taxatie nodig door een erkend taxateur. Zij willen een goede inschatting kunnen maken of een bedrijfshypotheek bij u past en of u de maandlasten kunt dragen. 123vastgoedfinanciering begeleidt u hierbij.

Persoonlijke situatie

We gaan graag met u in gesprek over de zakelijke hypotheek. Door ons uitgebreide netwerk, kennis van de markt en de financiers weten wij het beste financieringsvoorstel voor u te bemiddelen. Neemt u contact op met onze specialisten. Wij zorgen er met een goede voorbereiding en een gedegen plan voor dat uw aanvraag voor een bedrijfshypotheek wordt gehonoreerd tegen de beste condities.