U denkt er aan uw vermogen te investeren of te beleggen? De volgende stap is dan het bezoeken van een bank of beleggingsadviseur. Iedereen om u heen doet dit, het voelt veilig, dus waarom zou u het voor uw vastgoedfinanciering anders doen? In 3 stappen regelen wij uw vastgoedfinanciering. In 90% van de gevallen zijn wij wel in staat de financiering te regelen. Wij weten wat er te verkrijgen is in de markt en tegen marktconforme rentes.

Indirect of direct beleggen?

U heeft vermogen liquide en over om te investeren. De spaarrente die een bank vergoedt tegenwoordig is niet meer voldoende om niet in te teren. Sterker nog, met uw liquide vermogen teert u gewoon in. U bent ervan overtuigd dat u moet gaan investeren in vastgoed. De vastgoed- en verhuurmarkt trekt aan en u ziet dit als een solide belegging.

U heeft de keuze om zelf onroerend goed aan te kopen als belegging, zogenaamd direct beleggen. Alle aspecten die gepaard gaan met de vastgoedbelegging zijn uw verantwoordelijkheid. U moet de huurders aantrekken, de huurpenningen innnen, onderhoud enzovoort regelen. Wilt u deze lasten er wel bij hebben? Hierover kunnen wij advies geven.

Investeren in vastgoedfondsen

U kunt er ook voor kiezen om indirect te gaan beleggen in vastgoed. Dit kunt u doen door te investeren in zogeheten vastgoedfondsen, dan wel direct geld uit te lenen aan vastgoedbeleggers. In beide gevallen rendeert uw belegging beter als op de spaarrekening.

123vastgoedfinanciering is dagelijks actief met meerdere vastgoedfinanciering vraagstukken. Als u direct wenst te beleggen kunnen wij u aan de beste vastgoedfinanciering helpen. Onze klandizie is groot en wij kunnen u ook in contact brengen met indirecte beleggingsvraagstukken als u toch liever alleen wenst te investeren in een fonds, dan wel een eindbelegger onder bijvoorbeeld hypothecaire zekerheid. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.