De beste vastgoedfinanciering is een vastgoedfinanciering waarbij de voorwaarden goed zijn. Over de voorwaarden kunt u meer lezen in de kennisbank bij “Wat zijn reële vastgoedfinanciering voorwaarden?”.  Maar hoe krijgt u nu de beste voorwaarden?

De beste vastgoedfinanciering is te regelen wanneer u goed vastgoed heeft, met voldoende financiële ruimte om financiers te betalen en een in verhouding lage vastgoedfinanciering ten opzichte van de waarde van het vastgoed (de loan to value, zie kennisbank). Dit uit zich in een laag risicoprofiel voor de financiële instelling. De financiële instelling stemt de voorwaarden en prijsstelling af op basis van het risicoprofiel. Bij een laag risico zullen de rentepercentages en de overige voorwaarden aanzienlijk beter zijn als bij een vastgoedfinanciering bij een hoog risico.

Wat kan 123vastgoedfinanciering voor u betekenen?

Vastgoedfinanciering regelen is door het huidige economische sentiment erg lastig. Banken zijn voorzichtiger met het geven van goedkeuring voor financieringsaanvragen. Ze zijn terughoudend uit de vrees voor risico’s die ze lopen en kijken strenger naar de voorwaarden die ze daarbij stellen. Op deze wijze wordt het steeds lastiger voor u en uw bedrijf om te blijven investeren in vastgoed.

Het (her)financieren van uw beleggingsvastgoed is echter prima mogelijk als u gebruikt maakt van een ervaren vastgoed financieringsspecialist. 123Vastgoedfinanciering zorgt er met een goede voorbereiding en een gedegen plan voor dat uw aanvraag voor een vastgoedfinanciering binnen acceptabele tijdslijnen wordt gehonoreerd. Zo blijft u in staat adequaat te handelen en gaat die beoogde vastgoedaankoop niet aan u voorbij.

Neem contact op

Wilt u meer weten over 123Vastgoedfinanciering? Of heeft u vragen en/of opmerkingen hoe u de beste vastgoedfinanciering kunt regelen? Neemt u dan contact op met onze specialisten.