Het verkrijgen van een vastgoedfinanciering tijdens de coronacrisis

Taxatierapport beleggingspand 30/11

De coronacrisis raakt ons allemaal. Het virus heeft het verkrijgen van een vastgoedfinanciering er niet eenvoudiger op gemaakt. 123Vastgoedfinanciering ziet dagelijks de effecten van corona op de vastgoedwereld. Banken mijden de risico’s en verhuurders van vastgoed zien dat de huurders het niet makkelijk hebben.

Vastgoedfinanciering arrangeren

De impact van het coronavirus zal voorlopig dus nog wel even voelbaar zijn. Gelukkig laat de overheid zich wel echt van haar goede kant zien als het aankomt op het steunen van het Nederlandse bedrijfsleven. Daarnaast zien we een langzame toename van het aantal serieuze aanbieders van financieringen. Dat is dus positief.

Duurzaamheid vastgoedsector

Daarnaast is er andere mooie ontwikkeling: duurzaamheid neemt een steeds belangrijkere rol in bij vastgoedprojecten. Een pand dat energiezuinig is, is niet alleen maar waard, maar zorgt ook voor een hogere huuropbrengst. Daarnaast blijkt dat het verduurzamen van bestaande gebouwen meestal met lagere investeringen realiseerbaar. Dat is interessant.

Neem contact op voor de opties

Heb je in deze tijden toch een financiering nodig voor jouw beleggingsvastgoed? Neem dan contact met ons op! 123Vastgoedfinanciering is de financieringsspecialist voor beleggingsvastgoed met een uitgebreid netwerk van financiers in Nederland en Duitsland. Wij zijn jou – ook nu – heel erg graag van dienst!

Ben je goed geholpen?

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Wat jammer dat je ontevreden bent!

Schrijf je nu in!